ICATT interactive media ICATT interactive media

Ervaren .NET internetontwikkelaar

Deze vacature is inmiddels vervuld.

.NET ontwikkelaar

Over de functie

ICATT zoekt een (zeer) ervaren .NET ontwikkelaar om online applicaties te bouwen. Je bent onderdeel van een Scrum team en werkt nauw samen met product owners, webeditors, mede-ontwikkelaars en vormgevers. Diverse technieken en systemen maak je je gemakkelijk eigen. Je houdt je op de hoogte van de ontwikkelingen op jouw vakgebied en deelt die kennis graag met je collega’s. Wij verwachten dat je een duidelijke visie hebt op het gebied van web development en dat je enthousiast meedenkt in het verder ontwikkelen van bestaande systemen.

 

Nu al zin om langs te komen? Stuur je motivatie en cv (liefst met links naar gerealiseerd werk) naar humans@icatt.nl.

 

Over jou

Wij zoeken een full stack developer met minimaal 5 jaar .NET ervaring. Je weet vast welke basiskennis dat inhoudt; verder zijn wij momenteel erg bezig met continuous delivery, versleutelen van persoonsgegevens, service oriented architecture en Scrum.

Wat soft skills: accuraat, oog voor detail, aanpassingsvermogen, teamspeler, adviesvaardig en kunnen denken in verschillende oplossingen.

Tafelvoetbal

Wat we bieden

Allereerst natuurlijk een prima salaris met een persoonlijk opleidingsbudget en mogelijkheid van parttime werken.

Belangrijker nog is de hele eigen ICATT werksfeer waar je bij wilt horen. Hele leuke collega’s die graag met je aan de slag gaan. We zitten hartje centrum in een historisch gebouw, hebben elke dinsdag een gezamenlijke lunch en meestal een borrel aan het einde van de week. Check onze Facebook-pagina voor een impressie.

 

Spreekt de vacature je aan? Lijkt ICATT je leuk? Stuur je motivatie en cv (liefst met links naar gerealiseerd werk) naar humans@icatt.nl.