ICATT interactive media ICATT interactive media

Software-architectuur

Duurzaam ontwikkelen

Een goede software-architectuur is de basis voor uw complexe online projecten met veel verschillende functionaliteiten. Met onze software-architectuur zorgen wij er voor dat uw systeem makkelijk gewijzigd en uitgebreid kan worden, ook al weet u nu nog niet wat u op langere termijn wil veranderen. Deze werkwijze vergt van te voren iets meer denkwerk maar werpt later ruimschoots zijn vruchten af.

Toekomstbestendig en modulair

Als we de software-architectuur opstellen, knippen we de techniek op in verschillende componenten. Elke functionaliteit gebruikt een aantal componenten die makkelijk aan elkaar te koppelen zijn. Het apart benoemen van de componenten geeft ons gezamenlijk meer inzicht in de complexiteit van uw project. De techniek wordt hiermee modulair en herbruikbaar. Uw online project kunnen wij gefaseerd en flexibel ontwikkelen.

Sneller opleveren

Onze ontwikkelaars kunnen tegelijkertijd aan een functionaliteit werken, omdat elke ontwikkelaar met een component aan de slag kan. Zo verkorten we de productietijd en kunnen we sneller opleveren.

IDesign en microservices

Onze werkwijze is geïnspireerd door de IDesign-methode van Juval Löwy.

Meer weten over een goede software-architectuur voor uw online project? Neem contact met ons op.