ICATT interactive media ICATT interactive media

Redactie & contentbeheer

redactie en contentbeheer

Contentplan

Draagt uw content bij aan het doel van uw site? Deze vraag stellen wij u als wij naar uw content kijken. Of het gaat om content voor een nieuwe site of het migreren van bestaande content; we maken eerst een plan. Wanneer besteedt u aandacht aan welk onderwerp en met welke regelmaat? Met een contentplan houdt u controle en overzicht over de inhoud van uw site. Het plan kunt u makkelijk aanvullen of afstemmen met content voor andere mediakanalen die u wilt inzetten. Zo staat op uw site alleen content die bijdraagt aan de hoofdboodschap.

Belangrijkste zaken eerst

Sterke, relevante en actuele content vraagt om redactioneel onderhoud. Heeft u maar een beperkt budget, of beperkte fte om de site te onderhouden? Dan bekijken we samen hoe we het onderhoud zo kunnen opzetten dat het efficiënt en doeltreffend is. We inventariseren de content op de site en op alle andere communicatiemiddelen. Aan de hand van gebruikersstatistieken kijken we wat voor de gebruikers de meest belangrijke onderdelen zijn. Daar richten we ons op.

Passende ondersteuning

We maken voor u een stramien waarmee uw medewerkers content kunnen opstellen die aansluit op de opzet en structuur van uw site. Hierbij houden we rekening met SEO, de mogelijkheden van uw CMS, tagging, en schrijven voor het web. De volgende stap is het uitvoeren van het plan en het trainen van uw redacteuren. U kunt ook uw webredactie aan ons uitbesteden of een webredacteur van ICATT bij u op kantoor het contentplan laten uitvoeren. Dan heeft u daar geen omkijken meer naar.

Meer weten over sterke content en redactie? Neem contact met ons op.