ICATT interactive media ICATT interactive media

Frontend en backend 

 

 

Oplossing op maat voor standaardpakketten of maatwerk
U heeft een mooi CRM of ERP systeem. En u wilt dit systeem ontsluiten om uw klanten toegang te geven tot een deel van deze data. Niet alleen zodat zij u werk uit handen nemen door selfservice, maar ook omdat de AVG verplicht om uw gebruikers inzicht te geven in de eigen data. Wij zijn ervaren in het maken van de koppeling met uw systeem, bijvoorbeeld in een klantportaal. Wij doen dit voor bekende softwarepakketten als Salesforce en Accountview (Oranje Fonds) en Navision (UAF) maar ook voor custom applicaties (Museumkaart, SPHDHV). Onze koppelingen kunnen twee richtingen op (lezen en schrijven) en we kennen verschillende manieren van koppelen (bijvoorbeeld OData, API) en authenticeren en autoriseren (bijvoorbeeld via OAuth2 en DigiD).

Makkelijke & veilige oplossing
Niet elke gebruiker mag toegang hebben tot dezelfde informatie. Daar denken we over na. Ook hoe dit veilig kan, volgens welke (ICT) richtlijnen en volgens de AVG. En daar zijn we goed in, zoals blijkt uit verschillende veiligheid-en privacy-audits die we hebben doorlopen. Daarbij denken we er ook over na hoe de informatie getoond kan worden aan de gebruiker. Onze designers besteden uitgebreid aandacht aan UX, natuurlijk ook voor mobiele weergave, zodat de gebruiker intuïtief zijn weg vindt in de applicatie.

Betrokken en zelfstandig
Elke backend koppeling dient een doel: inzicht geven in data, efficiënt beheer van data, verhogen van actualiteit van data of verminderen van druk op de helpdesk. We denken met u mee om dit doel zo snel en voordelig mogelijk te realiseren. We werken graag samen met u, pragmatisch, met een Scrum-aanpak voor korte lijnen. Waarbij onze service voorop staat, zodat u zich kunt concentreren op uw eigen systeem.

 

Meer weten over onze ontwikkelaanpak? Neem contact met ons op.