ICATT interactive media

ICATT interactive media ICATT interactive media ICATT interactive media

Detachering

Komen jullie mensen te kort om het werk gedaan te krijgen? Of ontbreekt de juiste kennis om het goed te doen? ICATT detacheert mensen met professionele kennis om jullie op het moment dat het nodig is te voorzien van meer mankracht. Daarbij zorgen we voor kennisoverdracht binnen de organisatie. We kijken met een frisse blik naar jullie bedrijf. Zo draagt onze detachering op meerdere vlakken bij aan jullie werk voor jullie mensen. 

 

Welke functies

We detacheren .Net programmeurs, frontend developers, eformulier ontwerpers, digitale adviseurs, project begeleiders, content adviseurs, content managers, UX/UI designers. Al onze ICATT-ers zijn analytisch sterk, maken nieuwe informatie snel eigen en zijn breed inzetbaar. Iedereen kijkt verder dan alleen hun eigen expertise. ICATT-ers zijn betrouwbaar, benaderbaar, sociaal en denken met jullie mee.

Welke vorm

Een detachering kan in verschillende vormen. Je kan tijdelijke behoefte hebben aan één specifieke functie, of meerdere functies tegelijkertijd. In sommige gevallen kunnen we ook een team bij je detacheren om snel het gewenste resultaat te bereiken. Soms is het nodig dat iemand één dag per week bij jullie intern zit, of soms meerdere dagen totdat de opdracht af is. Wij zijn flexibel en helpen graag.

Hoe lang

De lengte van een ICATT detachering kan variëren van een halve dag per week, tot 5 dagen per week. Van een paar weken tot een jaar of langer. Tijdens de detachering blijven we in contact met onze ICATT-ers voor kennisdeling en zodat ze jullie organisatie met een frisse blik blijven bekijken.

Samen aan de slag

Kan je hulp gebruiken of heb je een vraag over een ICATT-detachering? 
Neem contact met ons op via het formulier of bel met Hanneke. 

Hanneke van der Horst (Directeur)

Hanneke van der Horst (Directeur)

06 55 70 42 92

hanneke@icatt.nl