ICATT interactive media ICATT interactive media

Concept en design

concept en design

Wat kan design voor mijn organisatie betekenen?

Design kan van alles zijn. Een creatief proces op zoek naar een nieuw online product. Een aantrekkelijke vormgeving. Nieuwe oplossingen voor oude problemen. ICATT gebruikt verschillende methodes en denkt graag met u mee hoe design uw bedrijf of organisatie kan helpen.

De gebruiker centraal

Wij vinden dat design mooi én functioneel moet zijn, hierbij is de gebruiker het uitgangspunt. Interviews, klantreizen en persona’s zijn een greep uit beproefde designmethodes die wij gebruiken om tot waardevolle inzichten te komen.

Visuele aantrekkingskracht

Online diensten worden beter gebruikt als ze er mooi uitzien. Wij maken het verschil door een goede balans tussen kleur, ruimte op de pagina en duidelijk leesbare teksten. Visuele details zoals kleine animaties in knoppen en navigatiemenu’s, zijn de kersen op de taart.

Interactieontwerp

Waar staan de knoppen? Hoe presenteren we informatie? We gebruiken een interactieontwerp om dat te bepalen. Indien gewenst maken we schetsen, draadmodellen en prototypes om belangrijke keuzes inzichtelijk en bespreekbaar te maken.

Voortdurend verbeteren

Bouwen begint, design is klaar? Niet bij ons. Door onze Scrum-werkwijze horen bouwen en design bij elkaar. Het liefst toetsen we ideeën zo snel mogelijk, zodat we de gebruiker centraal en betrokken houden. Met analyses en metingen blijven we volgen of de oplossing klopt of verder verbeterd kan worden.

 

Zien hoe design uw organisatie kan helpen? Neem dan contact met ons op.