ICATT interactive media

ICATT interactive media ICATT interactive media ICATT interactive media

Online medisch dagboek

Zorg het ziekenhuis uit

Het online medisch dagboek maakt het mogelijk om op afstand, en op elk moment, de klachten van je patiënt te monitoren en helpt je actie te ondernemen wanneer dat moet. Ook een handige tool als je onderzoek doet naar een bepaald ziektebeeld.

Deze video geeft je in twee minuten een overzicht van hoe het digitale dagboek werkt.

(Migraine) dagboek - Hoe doen we dat?

Online data

Als je inzicht wilt krijgen in de klachten van je patiënt, vraag je je patiënt om een medisch dagboek bij te houden. Met deze data ontdek je patronen, kan je sneller een diagnose stellen, kan je sneller medische implicaties achterhalen.

Voor wie

De data van je patiënt kunnen gaan over verschillende (chronische) lichaamlijke en geestelijke aandoeningen. Bijvoorbeeld: Migraine (frequentie en pijnniveau), diabetes (bloedsuikerwaarden), COVID-19 (fysieke en mentale symptomen).

Betere zorg

Je weet direct wanneer er iets veranderd bij je patiënt, je kan sneller reageren op gebeurtenissen en je hebt fysiek contact met de patiënt enkel wanneer noodzakelijk. Het resultaat: Betere zorg voor de patient.

Slimmer van binnen. Makkelijker van buiten

Slimmer van binnen.

Flexibel en veilig

Het dagboek is web-based waardoor een app downloaden niet nodig is. De software voldoet aan de hoogste beveiligingseisen voor het bewaren van persoonsgegevens en delen van informatie. De applicatie integreert met je huidige digitale tools. Het is volledig te personaliseren en optimaliseren, voor jou en jouw patiënt. En, het is makkelijk uit te breiden met bijvoorbeeld therapie of training.

Makkelijker van buiten

Zorg op afstand

De patiënt houdt op het device naar keuze haar/zijn klachten. Het online medisch dagboek maakt het mogelijk om op afstand en op elk moment de klachten van je patiënt te monitoren en helpt je actie te ondernemen wanneer dat moet. Je ontvangt direct vanuit de applicatie notificaties bij opvallende of afwijkende klachten, en bij langere inactiviteit.  Zo maak je goede zorg op afstand makkelijk voor jou en je patiënt.

Pluspunten van een goed digitaal proces

  • Efficiënter werken
  • Duidelijk inzicht en overzicht
  • Web-based
  • Persoonsgegevens zijn veilig
  • Integratie met huidige tools
  • Te personaliseren en optimaliseren
  • Makkelijk uitbreidbaar

Samen aan de slag

Wil jij een dagboek voor je patienten? Dan gaan we samen aan de slag. ICATT werkt via de Scrum-methodiek. Daarin ontwikkelen we oplossingen stap voor stap, zodat we voortschrijdend inzicht direct kunnen toepassen. En jij kan constant meekijken, testen en bijsturen.

Iedere twee weken leveren we iets op. Jij bepaalt de prioriteiten. En houdt zo grip op het budget en de voortgang. Ook als het eindproduct af is, staan we klaar voor aanpassingen en doorontwikkeling.