ICATT interactive media

ICATT interactive media ICATT interactive media ICATT interactive media

Samenwerking Trees for All

Wij zijn een groen bedrijf

In onze dagelijkse bedrijfsvoering houden we rekening met het milieu en onze footprint. We reizen naar onze klanten met het OV, de fiets of met een Greenwheelsauto. Ook onze nieuwjaarswens paste in ons duurzaamheidsbeleid; voor iedere klant doen we elk jaar een boomdonatie via Trees for All, '1-2-Tree'-project. 

Jouw opdracht draagt bij aan een bos

Sinds januari 2019 planten wij als partner van Trees for All, voor elke nieuwe opdracht van € 10.000, 1+1 boom via het '1-2-Tree'-project. Met '1-2-Tree' plant Trees for All altijd twee bomen. De eerste boom in Nederland en de tweede in een van de buitenlandse bosprojecten. Op deze manier draagt jouw opdracht bij aan een gezonder klimaat middels CO2 compensatie.

Trees for All

Trees for All is de enige stichting in Nederland mét CBF keurmerk waar compensatie mogelijk is in duurzame bosprojecten. Trees for All investeert alleen in projecten die voldoen aan 'Triple M' (mens, milieu, meerwaarde). Die projecten hebben een economische, ecologische en sociale meerwaarde voor de samenleving en dragen bij aan een gezonder klimaat. Trees for All voldoet aan de eisen van het CBF en ANBI. 

Meer over Trees for All