ICATT interactive media ICATT interactive media ICATT interactive media

Op zoek naar een makkelijk en veilig CMS

De site van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) was verouderd qua beveiliging en beheer. Vanwege de grote hoeveelheid content en kwartaalupdates van de ‘Voorwaarden & Normen’, was een makkelijk hanteerbaar CMS een vereiste. NHG koos voor ICATT als DNN leverancier om de site te herbouwen, de content te migreren en de website te hosten en te monitoren.

Eerst de contentmigratie, daarna verder

ICATT bouwde de bestaande site na en verbeterde ook de structuur van ‘Voorwaarden & Normen’, waardoor deze beter onderhoudbaar is geworden en een logischere indeling heeft gekregen. Pas nadat de nieuwe site online stond, werden vervolgstappen ondernomen. Eén van de eerste optimalisaties was een restyle van de site, waarbij wel alle content behouden kon blijven.

Makkelijk en flexibel CMS

De volgende stap was dat NHG graag zelf specifieke landing- en themapagina’s wilde kunnen inrichten. Door de modulaire opzet van DNN is het eenvoudig voor de redacteuren om de pagina’s op verschillende manieren in te richten. Bij NHG werken meerdere personen aan de website, maar door de makkelijke interface is de leercurve steeds beperkt en kan iedereen snel aanhaken.

Meer over DNN of migreren naar DNN? Neem contact met ons op.