ICATT interactive media ICATT interactive media ICATT interactive media

MuseumkaartMatch: samen naar het museum

Museumliefhebbers die graag een nieuwe tentoonstelling willen bezoeken, maar even niemand vinden die mee wil: MuseumkaartMatch is de oplossing. Stichting Museumkaart creerde dit veilige platform, waar Museumkaarthouders elkaar kunnen ontmoeten. Handig voor kaarthouders en een sympathieke manier om de positieve merkbeleving van Museumkaart te vergroten.

Zoek veilig en makkelijk jouw museumgezelschap

Bezoekers loggen in op MuseumkaartMatch met de eigen accountgegevens voor Mijn Museumkaart. Gegevens die bekend zijn via Mijn Museumkaart, worden automatisch ingevuld op MuseumkaartMatch. Volgende stap: een aansprekende oproep. Museumliefhebbers bepalen zelf welke persoonlijke informatie andere gebruikers te zien krijgen. Bezoekers zonder account zien alleen anonieme oproepjes.

Inloggen, oproep schrijven: klaar!

Eerst proberen, dan verder uitbreiden

ICATT koos, samen met Stichting Museumkaart, voor een agile aanpak. Na het bedenken van alle mogelijke functies voor MuseumkaartMatch is in vier weken de basisfunctionaliteit ontwikkeld en live gezet. Gebaseerd op statistieken en gebruikerservaringen worden voortdurend aanpassingen doorgevoerd waar de gebruiker echt wat aan heeft.