ICATT interactive media ICATT interactive media MENSELIJK DIGITAAL ICATT interactive media MENSELIJK DIGITAAL

Mijn Oranje Fonds: inloggen en subsidie aanvragen

Meer betrokkenheid en contact tussen mensen maakt het leven mooier. Maatschappelijke organisaties die sociale activiteiten organiseren, komen mogelijk in aanmerking voor subsidie van Oranje Fonds. Aanvragen van een projectbijdrage gaat via het nieuwe klantportaal Mijn Oranje Fonds. 

Voordelen van een klantportaal

Oranje Fonds wilde onder andere het aanvragen van een projectbijdrage beter vormgeven. Een Mijn Oranje Fonds klantportaal waarop organisaties kunnen inloggen, is daar handig voor. De mijn Oranje Fondsomgeving biedt heel veel meer voordelen: voor gebruikers wordt het makkelijk de eigen gegevens aan te passen. In Mijn Oranje Fonds staan alle aanvragen en projecten bij elkaar.  Voor Oranje Fonds heeft het ook voordelen: alle aanvragen zijn gekoppeld met het de CRM systemen Sales Force en Account View.

Organisaties, donateurs en vrijwilligers

Donateurs willen geen oproep krijgen om te doneren, ze zijn namelijk al donateur. Door Mijn Oranje Fonds krijgen gebruikers alleen informatie die voor hen relevant is. Organisaties, donateurs en vrijwilligers willen op een makkelijke en intuïtieve manier aan de slag op het klantportaal. Een klantportaal dat makkelijk in het gebruik is, trekt gebruikers aan. Er is al effect te zien: organisaties loggen vaak in en beheren hun gegevens online. Zij weten Mijn Oranje Fonds sneller te vinden.