ICATT interactive media ICATT interactive media

DNN Content Management: degelijk en flexibel

We bouwen websites en webapplicaties met het DNN platform. Dit open source content management systeem (CMS) is gebaseerd op Microsoft-technologie. Daarom werkt het goed samen met Microsoft-toepassingen. Trouwens ook met andere applicaties. Resultaat: gebruiksvriendelijk, degelijk en eindeloos flexibel.

Dankzij dit CMS kunnen onze klanten makkelijk zelf een website beheren. DNN is fijn om te gebruiken: niet alleen tekst en beeld, maar ook de pagina-layout is makkelijk te beheren door redacteuren. Met DNN realiseert ICATT uw kosteneffectieve, slimme en geïntegreerde website of webapplicatie.

Wij zijn een van de Nederlandse specialisten op het gebied van DNN en maken actief deel uit van de DNN-community.

Integratie en koppeling met andere systemen

De webapplicaties we voor klanten maken, moeten vaak gekoppeld worden aan systemen die een klant al heeft. Een klantportaal voor gebruikers waarin zij hun eigen gegevens snel online kunnen beheren, kan gekoppeld worden aan een CRM zoals Salesforce, of aan een financieel administratiesysteem. We zijn gespecialiseerd in dit soort, soms ingewikkelde, koppelingen.

Onze klanten hebben meestal wensen die buiten de standaardoplossingen liggen. Als full service bureau kunnen wij daar goed mee uit de voeten. DNN heeft al veel functionaliteit op de plank (zo maakten wij bijvoorbeeld het online platform Jong&Out), maar is een raamwerk dat ook heel geschikt is om functionaliteit op maat te maken. We kennen het CMS zo goed dat we snel uw wens kunnen vervullen door net op een andere manier de standaard in te zetten.

 

Partner-Badge-Implementation-220-220.png