ICATT interactive media

ICATT interactive media ICATT interactive media ICATT interactive media

DNN zorgt voor de techniek, wij doen de rest

Jullie bedrijf heeft organisatiedoelstellingen en de website draagt daaraan bij. De site heeft een professionele uitstraling, informatie is eenvoudig te vinden en bezoekers voelen zich welkom. De webredactie  onderhoudt met plezier en gemak de site. Wij helpen jullie met het ontwerpen, ontwikkelen, inrichten en onderhouden van zo'n succesvolle site. Dit doen we met een flexibel CMS, DNN (DotNetNuke).

Meer dan alleen DNN expert

Van advies tot site

We inventariseren de behoefte van jullie klant, de strategie van de organisatie en de wensen van jullie webredactie. We vertalen contentstrategie naar een sitestructuur met bijbehorende designs en realiseren de nieuwe website met de flexibiliteit DNN. Een site die jullie klanten goed bedient en die past bij het redactieproces. Zijn er plannen voor het integreren van administratieve, financiële-, of CRM-systemen? Dan onderzoeken we hoe we die kunnen koppelen. We begeleiden en ondersteunen jullie van A-Z

Support dat ontzorgt

Nadat jullie site is opgeleverd, blijven we betrokken. Ervaring leert dat een website nooit echt af is, maar blijft doorontwikkelen. Daar helpen we graag bij op alle vlakken. Met onze kennis en onze mensen ondersteunen we op ieder digitaal gebied. Een nieuwe campagne, een vraag over het CMS, extra hulp voor de webredactie, een optimalisatie of advies. Ons team monitort of de site goed blijft functioneren en houdt jullie op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Wij ontzorgen jullie werk en dat doen we graag samen met jullie. 

Veiligheid en goed beheer

DNN is fijn om te gebruiken en wij maken het gebruik extra veilig. Het CMS heeft periodieke veiligheidsupgrades. Als ISO27001 gecertificeerd bedrijf voeren wij deze nauwkeurig uit. We zorgen er continue voor dat de website altijd technisch up-to-date is, aan de AVG voldoet, veilig gegevens opslaat en veilig blijft. We leveren support en ondersteuning zoals vooraf vastgelegd in één van onze Service Level Agreements (SLA). Er zijn verschillende supportlevels mogelijk, zo is er altijd een SLA die bij jullie past. 

Slim van binnen.

Modules en Microsoft  

DNN biedt alle standaard CMS functionaliteiten (modules). Daarnaast zijn er veel extra functionaliteiten die de DNN community levert. DNN is open source en gebaseerd op Microsoft Technologie. Daarmee biedt het uitstekende mogelijkheden om zelf maatwerk modules te ontwikkelen, wanneer de standaardoplossing minder goed bij jullie past. Zo is alles aan de binnenkant slim geregeld.

Makkelijk van buiten.

Overzichtelijk voor redacteuren en gebruikers 

In het CMS is de content voor jullie redacteuren zo eenvoudig en intuïtief te beheren, dat de site voor jullie gebruikers makkelijk en overzichtelijk is, en blijft.  Doordat de binnenkant slim in elkaar zit, blijft het gebruikersgemak optimaal. Alle jullie systemen zijn geïntegreerd in één site. Wij zorgen voor het beheer, de updates en de beveiliging, zonder dat iemand daar van de buitenkant wat van merkt.

DNN functionaliteiten

 • o.a. Geen licentiekosten
 • Formulier module
 • Grote actieve DNN community
 • Meertalig
 • User beheer
 • Agenda- en evenementen optie
 • Periodieke veiligheidsupgrades
 • Microsoft .NET
 • Logging
 • In page-editing
 • + 20 standaard modules

Meer weten?

Is jouw site ook aan vernieuwing toe? Dan gaan we samen aan de slag.