ICATT interactive media

ICATT interactive media ICATT interactive media ICATT interactive media

Digitale transformatie

Goed werk slim doen.

Jullie organisatie doet goed werk. Maar hoe zorg je voor een slimmere manier om informatie te verzamelen, te beheren en te delen voor soepele werkprocessen. Digitale transformatie gaat over goed werk goed doen, met de digitale mogelijkheden van vandaag. ICATT helpt om jullie hele workflow te inventariseren. En komt met oplossingen die tijd en geld besparen in jullie dagelijkse werk.

Digitale transformatie - Hoe doen we dat?

Analyse & proces

We starten met een analyse van jullie werkwijze, samen met de belangrijkste stakeholders. Wie is voor wat verantwoordelijk? Welke handelingen voeren ze uit? Welke systemen gebruiken jullie? En welke pijnpunten en risico’s zijn er? Met die inzichten ontwerpen we een nieuw digitaal proces. Met geautomatiseerde acties om slimmer en sneller te werken.

Applicaties op maat

Wij maken oplossingen speciaal voor jullie organisatie. Veel opdrachtgevers hebben complexe processen, die niet te vatten zijn in een standaard product. ICATT gelooft dat slimme applicaties jullie werk moeten ondersteunen. Daarom leveren we digitaal maatwerk, dat naadloos past bij jullie manier van werken.

Wat het oplevert

We maken inzichtelijk wat een investering jullie oplevert. Minder menselijke handelingen, door automatisering. Gestructureerde en kwalitatieve data, dankzij gebruiksvriendelijke digitale formulieren. Snel en foutloos werken, met  beslislogica en standaarddocumenten. Het vertrouwen dat veiligheid en privacy goed geregeld zijn. Of simpelweg meer werkplezier.  

Slimmer van binnen. Makkelijker van buiten

Slimmer van binnen.

Helder inzicht

Onze applicaties geven overzicht en inzicht, in jullie werkprocessen en werkvoorraad. We brengen alle informatie over klantcontact, persoonlijke gegevens en acties bijeen, in één systeem. Prettig en efficiënt voor jullie medewerkers. Ook krijgen jullie kwalitatieve en gestructureerde data, om als management te kunnen sturen met helder inzicht.

Makkelijker van buiten.

Begrijpelijke formulieren

Slimme formulieren en duidelijke portals zijn gebruiksvriendelijk voor klanten, burgers of cliënten. Tegelijk helpen ze jullie om gegevens van gebruikers zo efficiënt mogelijk uit te vragen en te verzamelen. Onze formulieren en klantomgevingen hebben heldere interfaces en voldoen aan de WCAG-richtlijnen. Zo zijn jullie toegankelijk voor iedereen.

Pluspunten van een goed digitaal proces

  • Efficiënter werken
  • Duidelijk inzicht en overzicht
  • Automatiseren van handelingen
  • Minder menselijke fouten
  • Borgen veiligheid en privacy
  • Prettiger werken
  • Heldere en begrijpelijke dienstverlening
  • Betere stuurinformatie
  • Eén systeem voor je hele workflow
  • Ontlasten callcenter

Samen aan de slag

Klaar voor digitale transformatie? Dan gaan we samen aan de slag. ICATT werkt via de Scrum-methodiek. Daarin ontwikkelen we oplossingen stap voor stap, zodat we voortschrijdend inzicht direct kunnen toepassen. En jij kan constant meekijken, testen en bijsturen.

Iedere twee weken leveren we iets op. Jij bepaalt de prioriteiten. En houdt zo grip op het budget en de voortgang. Ook als het eindproduct af is, staan we klaar voor aanpassingen en doorontwikkeling.