ICATT interactive media ICATT interactive media

Lean UX visual designer

Deze vacature is inmiddels vervuld.

Lean UX designer

Over de functie

ICATT zoekt een lean UX visual designer om online applicaties te ontwerpen in de brede zin van het woord. Je bent onderdeel van een Scrum team en werkt nauw samen met product owners, webeditors en ontwikkelaars. Je werkt aan visual design en UX, je ondersteunt de product owner bij het verder ontwikkelen van bestaande online producten, je doet A/B-tests om nieuwe features te testen en je zet snelle gebruikerstesten op. Je voelt je eindverantwoordelijk voor de uitvoering en doorontwikkeling van de ontwerpen van de applicaties. Je kunt op basis van projectbudgetten de beste tool selecteren uit je toolset en je houdt je op de hoogte van de ontwikkelingen op jouw vakgebied en past deze toe binnen het team.

 

Nu al zin om langs te komen? Stuur je motivatie en cv (liefst met links naar gerealiseerd werk) naar humans@icatt.nl.

 

Over jou

Wij zoeken een lean UX visual designer met voldoende werkervaring. Een topper op jouw vakgebied. Je kunt goed overweg met gangbare tools zoals Adobe XD, Axure en Photoshop. Je kunt je keuzes en aannames in het ontwerp goed onderbouwen en aan laten sluiten bij de eisen van het project. En je bent gewend je werk steeds te overleggen met jouw team en projectmanager, het is daarom belangrijk dat je goed Nederlands spreekt.

Natuurlijk ben je accuraat, creatief, heb je oog voor detail en grote lijnen, toon je aanpassingsvermogen, ben je adviesvaardig en een teamspeler en kun je denken in verschillende oplossingen, zowel in- als out-of-the-box.

Een pre is een afgeronde CMD-opleiding of vergelijkbaar.

Tafelvoetbal

Wat we bieden

Allereerst natuurlijk een prima salaris met een persoonlijk opleidingsbudget en mogelijkheid van parttime werken.

Belangrijker nog is de hele eigen ICATT werksfeer waar je bij wilt horen. Superleuke collega’s die graag samen met jou aan de slag gaan. We zitten hartje centrum in een historisch gebouw, hebben elke dinsdag een gezamenlijke lunch en regelmatig een borrel aan het einde van de week.

Check onze Facebook-pagina voor een impressie.

 

Spreekt de vacature je aan? Lijkt ICATT je leuk? Stuur je motivatie en cv (liefst met links naar gerealiseerd werk) naar humans@icatt.nl.