ICATT interactive media ICATT interactive media

Frontend en backend development

Eén team op kantoor

Onze programmeurs zitten bij elkaar op kantoor. Alle programmeurs werken nauw samen in een scrumteam. Daardoor is iedereen op de hoogte van elkaars werk en weten we wat wel en niet mogelijk is. Samen overleggen de programmeurs hoeveel tijd een opdracht kost. Iedereen weet hoe er gewerkt wordt. Onderling dragen we voortdurend kennis over. Dat maakt dat de programmeurs makkelijk elkaars werk kunnen overnemen. Zo borgen we de continuïteit in het ontwikkelproces tijdens uw project.

Voorkant en achterkant

In ons scrumteam zitten frontenders, backenders en designers. De frontend programmeur zorgt samen met de designer dat uw site er uit ziet zoals hij is ontworpen. De frontender maakt uw site ook responsive, zodat hij goed werkt op een mobiel. Onze backend programmeurs zorgen dat de achterkant van uw website werkt. Zij bouwen alles dat niet direct zichtbaar is voor de bezoeker van de website: een veilige MijnOmgeving, het invullen van een account met persoonsgegevens, het verwerken van betalingen, het uploaden van bestanden, het doen van berekeningen of het koppelen van uw website aan uw CRM-systeem.

Stabiele applicatie in .NET

We werken standaard in .NET van Microsoft. Dit Microsoft-platform wordt breed gedragen in de industrie. We ontwikkelen al 25 jaar in .NET en de voorlopers van dit platform. Daardoor benutten we de voordelen van .NET optimaal en programmeren we snel en veilig. Om te controleren wat we geprogrammeerd hebben, testen we continu. Dit doen we met dagelijks geautomatiseerde regressietesten, integratietesten van individuele componenten (unit tests), services en volledige gebruikersscenario’s (coded UI tests). Onze ontwikkelaanpak zorgt voor kwalitatieve online applicaties en websites die ook in de toekomst breed ondersteund kunnen worden.

Meer weten over onze ontwikkelaanpak? Neem contact met ons op.